Senaste inläggen

Av fannyli bystedt - Tisdag 22 maj 03:01

Jag tycker det va sjukt tråkigt att man inte kunde få ett tydligt svar på en enda fråga om förlovningen! Kunde inte ge mig ett tydlig svar Ja eller nej! Trodde du visste vad du vill och hur länge ska man behöva vänta på det svar ditt beslut. Tycker det är sjukt tråkigt att man tycker att jag inte lyssnar på andras känslor eller åsikter och så vidare, för att jag tar det så personligt. Snälla jag är en människa har känslor och det är del av mig som person, antingen vill man att jag ska ta åt mig personligt eller inte och du tar också saker personligt. Hur kan man säga att jag är osäker när jag har vart så tydlig med mina känslor och vad jag vill? När nån annan ger mig olika svar på den frågan på det jag vill och vart mer tydlig. Då är det mer att den andra är osäker på vad den vill!


Varför har jag köpt en ny soffa?
Varför har jag köpt en ny Tv ?
Varför har jag köpt nytt hemmabiosyst??
Varför säger man att det är mitt?!
Det är väl mer frågan på att det är väl sambos eller? Oavsett om jag eller nån annan går och köper saker så är det enda vårt-sambos eller, hur länge har vi vart sambos hur länge har vi vart tillsammans? bort ihop? Så oavsett om jag köper detta så är det ändå vårt för vi bor väl ihop vi är väl sambos, bor inte vi ihop lever tillsammans? Och hur länge har vi egentligen bott ihop. Sen finns det anledningar varför jag har köpt allt jag har köpt också och det vet dom flesta om och det ska jag inte behöva dra upp igen. Kan du inte va förlovad med mig då kan du inte ha ett förhållande med mig!
Men det är faktiskt sant. Hur kan man vrida mot mitt håll påstå saker om förhållandet förlovingen att det är jag som tycker ett och annat. När man själv står och säger meningar och säger så många olika saker Sen flippar på mig lägger allt på mig och lämnar tillbaka nycklarna och sen drar???
Man räddar inte sig själv, sitt förhållande, är rädd om det man har om man uttrycker säger dom orden meningarna man fick höra direkt.

Jag gjorde en stor Tabe gjorde en fittig sak och vill rätta till det jag gjorde i förhållandet mot min partner? Och om jag vill rätta till det JAG har gjort mot honom. Men om han vägrar spelar ingen roll vad och vill inte ge mig chansen rätta till det jag har gjort fel på taben jag har eller gjorde förut och istället schasar mig åt sidan och låter mig inte få försöka med allt allmänt rätta till det. Då vill man inte förbättra förhållandet ge chanser åt den andra partnern personen då tänker man bara på sig själv och låter inte den andra rätta till det dom fel den andra gjorde. Förlovning? Vad menas med det egentligen? Du lovar att du kommer älska mig att du vill leva med mig? Du lovar att du kommer stanna hos den du du lovar äktenskap. Tycker man att det är ett omoget beteende av mig att jag slänger och tar av mig ringen så kan vi istället kolla på dom gånger man packar ner sina kläder saker i påsar och inte vill ha sakerna kvar här hemma och vill dra "typ lämna mig"så fort det är bråk tjafs. Så nej det är inte omoget beteende om jag tar - tog av mig förlovningsringen när nån har em attityd slänger ut och säger att den inte bryr sig i visa saker och ger en hemsk viseog attityd tillbaka. Det enda jag märkt va bara allt handlade om vart du ska bo, va inget om vårat förhållande förlovingen så mycket om och kunde inte ge mig direkta svar om förlovingen för fick väldigt otydligt svar olika svar. Varför ens bli sur lacka tycka ett och annat för jag köpte ny soffa tv och det är mitt ??
Snälla jag har köpt gett ger dig saker, Har du gjort det för mig!

ANNONS
Av fannyli bystedt - Måndag 21 maj 20:09

I helgen blev det en tripp och kolla efter nytt hemmabiosystem då det behövdes, då när man köpte ny tv och mitt gamla inte passade till tv för behöver vara HDMI uttag. Sen misstänkte så behövde man införskaffa en speciell kabel då för att få ljudet hemmabiosystem till Tv.
Men sjukt nöjd med hemmabiosystem jag kan styra den med mobilen koppla upp mig via Bluetooth vilket är skönt och smidigt, ger sjukt bra ljud ifrån sig!
Underlättade för mig nu fram över med träningen här hemma!

ANNONS
Av fannyli bystedt - Måndag 21 maj 07:40

Så tacksam som har vänner som ställer upp, när man väl behöver det! Tack snälla världens bästa ugmdomsvän som kunde hjälpa mig på alla sätt, och tack även för pratstunden sällskapet utav dig och din söta underbara dotter. Äntligen är soffan här och sjukt Nice att man fick uppdatering kring leveransen kunde se när exakt soffan var här, och sjukt lätt soffa och bära kunde inte bli bättre heller. Min barndomsvän var så snäll som byggde ihop soffa och så klart tog det ett tag men han kämpade till slut fick han ihop soffan och gav han en bra slant för att han var så snäll som kunde ville hjälpa mig. Han ville hjälpa mig så klart som en vän ville egentligen inte ta emot pengar men jag kände att det är klart han ska ha nåt då man hjälp fick utav han för det uppskattar jag verkligen!

Vardagsrumsbordet passar så bra till soffan och soffan till bordet. Det blev så mycket större nu framför tv så sjukt härligt lättare och städa! Jag är så sjukt nöjd med allt!

Av fannyli bystedt - Onsdag 16 maj 21:25

Äntligen äntligen hittade jag rätt tv!
Fann henne tillslut och om man är glad nöjd för det är bara förnamnet. Sen en annan sak som är as rolig hade ej förväntat mig detta? Och det är att soffan kommer redan på fredag så nu fått hjälp av min killkompis ta emot soffan. Den kommer komma på fredag mellan 08:00 -17:00

Har även suttit och ägnat min tid efter hemmabiosystem som passar till tv även beställt ett CI+ modul som man tydligen behöver till tv för att få vissa kanaler. Har fått sjukt många kanaler!

Kanaler man aldrig fått tidigare så sjukt jävla Nice, sjukt bra kanaler så nu äntligen kan vi se på tv på våra program och andra program så nu har man något att se fram emot. Så fin tv så sjukt fin är och det är en 60UJ75V om någon undrar!

Av fannyli bystedt - Lördag 12 maj 06:53

Nu är det verkligen inte många veckor dagar kvar tills den nya soffan kommer och tänk att man har väntar på. Förra helgen tog jag och hjärtat en bil tripp till NetOnNet Webhallen lämnade tillbaka båda tv jag hade köpt? Medans vi var NetOnNet så kunde vi se på 60 tum för en sån skulle få plats i tv hyllan här hemma, men tyvärr fanns ingen framme så ja otur va framme. Men kunde se iallafall kartongen till själva tv så där kunde man iallafall förställa framställa på ett ungefär hur Tv ser ut, så beställde-köpte tv LG 60 tum tv men om den inte är heller så stor så kommer jag gå några tum högre till 78 tum i så fall. Ska jag ha en Tv så ska den vara stor tv men sen är frågan om den får plats i Tv - hyllan också så där har det klämmer det lite dock. Sen verkar vissa Tv modellerna bli mindre? Spelar ingen roll vad för tum du går på idag eller märke, det av gör så mycket av bredden höjden stämmer nästan aldrig heller. Så tycker jag inte att 60 tum är stor så kommer man verkligen gå några extra tum högre för där ingen tveka inte, då får vi ta bort tv hyllan så länge. Hitta någon annan lösning eller om vi inte möblera om men det ser vi sen när soffan kommer för det mest avgör allt. Mitt paket där jag beställde dörrmattan kökshanddukar och annat smått och gott är ifrån Celbes om ni undrar vart allt kommer ifrån? Har vart lite förseningar så om ni ska köpa beställa något så vet ni att det kan ske förseningar men hur som haver så har dom även kläder inte bara heminredning också så nu äntligen är det på väg ååå längtar äntligen snygga mattor i hallen äntligen snygga kökshanddukar!

Köpte mer påslakan när vi ändå va ute och åkte handlade mer mat på Willys!

Av fannyli bystedt - Lördag 5 maj 01:29

Här kommer några tips till dig som kanske orkide-orkideer hemma men är så trött vänta vänta tills dom blommor ut och just väntan? Då har jag några tips och enkla!

Har du en orkide hemma med ruttna stänger. Då kan om du vill klippa av dom, tredje ögat! Har en bild som visar vad det menas med tredje ögat. Orkidéer lever vilt ute i naturen och gillar så klart regn, så ge den ( nån gång) en sval dusch och låt vattnet ligga kvar runt bladen. För orkide suger upp allt sen så skaka inte bort vattnet när du har duschat orkidé. Sen tar du mycket vatten och häller det i krukan sen stoppar du tillbaka orkide i krukan, ibland brukar jag häll ut vattnet ( gamla vattnet ) och ger orkidé nytt fräsch vatten!
Sen när du har hällt upp mycket vatten i krukan så är det bara låta orkidé vara så kommer du få se ett tag, att det kommer börja växa så det knakar.

Efter jag hade gett mina två stora orkide vatten mycket vatten i krukan och ställt dom i köket? Där det är mest kväll sol så började det växa fortare på bara några- nån vecka helt otroligt. På ena orkide hade det vuxit ut nya blad men på den andra så tog det lite längre tid dock, men efter man hade flyttat in dom i köket då började det hända saker. Den andra orkide började det växa nytt orkideblad sen nya rötter och på den första orkide också ett ytterligare nytt orkideblad och nu har det vuxit ut en ny orkide stäng och även på den andra med!

Nu har orkidestängern vuxit en bra bit och så roligt att den andra med växer det ut en ny stäng. Nu kommer det äntligen blomma ut nya orkidé och det är alltid kul få se när det händer saker hela tiden!

Av fannyli bystedt - Fredag 4 maj 23:38

Tycker det är så sjukt tråkigt att jag ska få detta beteende utav dig!

När jag har vart så omtänksam snäll mot dig, gett dig pengar på ett sätt du kan ha kontakt med mig. Du hörde alltid av dig till varje morgon mellan 08:00 -10:00 va öre morgon men sen du fick pengar på ditt kontantkort så slutade du höra av dig ofta, vilket är väldigt skumt. Du visar ingen uppskattning mot mig vilket är sjukt dåligt trist och få se utav dig och du ska föreställa min vän. Är det konstigt helt ärligt talat helt för att jag är sur på dig? Varje gång jag ringer dig så gäspar du alltid i mitt öra när jag ringer dig. Alltid så ointresserad när man ringer dig, inte lika glad som förut och jämnt mår dåligt och är väldigt ofta har man märkt. Jag tankade på ditt kontantkort för att du skulle -kunde - kan höra av dig till mig inte tvärtom, men som jag missförstod att du utnyttjar BARA sen skiter du i vilket och allt annat. Det märkte man bara på dom svar man fick tillbaka efter det man skrev till dig så du är inte en riktigt vän. Mattias håller med mig fullständigt allt i det här det jag säger men det är sant det jag säger. Du är så falsk att det vara skriker om det! Hade du vart en riktigt vän så hade du suttit och försvarat dig gett mig en bättre förklaring än vad du gav mig nu, det är inte dug jävla konstigt att jag är sur att jag är sur på mig för snälle du har pissat på mig och inte visat någon jävla uppskattning mot mig!

Av fannyli bystedt - Torsdag 3 maj 10:09

Har upptäckt dom senaste dagarna veckorna att man inte vill sova länge, utan vaknar alltid så tidigt på morgonen och tror faktiskt det beror på att det är sommar. Men kan ha fel men känner i hela kroppen att den är pigg och inte alls lika trött som förut, samma sak med huvudet vill inte alls gå och vila på dagarna utan hålla sig vaken igång hela tiden. Man känner och ser en stor skillnaden har man märkt och så klart på ett positivt sätt och det känns helt underbart!

Under tiden man är hemma på dagar gått igenom alla garderober byråer så har man upptäckt? Hur mycket man har rensat här hemma och har inte alls vissa saker här hemma. Så som kökshanddukar och och vanliga handdukar men hittade så snygga vanliga ljusgrå handdukar 2-pack och kökshanddukar 3-pack. Hittade så snygg dörrmatta och en annan matta jag vill ha i hallen då jag inte gillade den man har nu här hemma och även söt tunika och örngott och själv klart slog jag till och köpte dessa!

Presentation


Hej!Välkommen till min blogg som handlar om livet om mina diagnoser och sjukdom ( Graves) en sklödkörtel sjudom både uppgångar och nergångar.Kommer även handla om mitt liv min vardag och annat smått och gott!

kalender

Kategorier

sökruta

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se