Senaste inläggen

Av fannyli bystedt - 18 december 2017 20:45

Idag har jag och Mattias levt ihop i 5 underbara år och vart tillsammans, det är det längsta jag har haft över lag. Minns dagen som det vore igår när jag och Mattias träffades och blev tillsammans på hans födelsedag. Vi har gått igenom så mycket dom här 5 åren, utvecklas enormt mycket helt personligen och blivit bättre för varje gång. Har både fina och jobbiga minnen ihop och som vi har behövt gått igenom och än idag så står vi som ett par och älskar varandra lika mycket som den dagen det blev vi två. Tjafs bråka hetsiga konvitationer har vi så klart men det hör liksom ihop allt i ett och samma paket, för vi alla är olika individer sen har vi båda olika funktionhinder. Bästa av allt är att vi båda ger varandra chanser att bli bättre, på det vi är dåliga på och lär känna varandra ännu mer för varje gång sånt uppstår eller en andra situationer och blir bättre som människa person. Ni kan inte ana vad jag och Mattias har stått ut med i vårat förhållande och kan inte leva utan varandra, för så mycket vi har kämpat i alla dom här åren och fortfarande nykära som den dagen det blev verkligen vi två. Nu har vi hunnit med så himla mycket i vårat förhållande och känner att det är dags med lite förändring i våra liv förhållande, ibland behöver man förnyelser och inte går och trampar på samma fotsteg hela livet samma rutiner för alla behöver omväxling. Känns dags för oss ta nya nästa steg så inom 1 år ska jag ha hunnit med det jag har alltid velat göra och ha och sen efter det så är tanken att vi går till nästa steg och nivå och det är att skaffa barn. Nu känns det dags att förnya oss lite med vårat förhållande och vi har kommit så långt med vårat förhållande och det är så stabil och vi har levt ihop länge så få se den dagen vi väntar barn om det blir en Mattias-junior eller en Fanny -junior och fler säger till oss att vi kommer bli bra och fina föräldrar!

ANNONS
Av fannyli bystedt - 13 december 2017 07:59

Fått väldigt mycket frågor kring min och Mattias förhållande våran förlovning! Själva grejen med den så har inte många med det att göra, förstår att folk bli nyfikna men jag kan säga såhär att vi båda är sjukt nöjda med beslutet att förlovningen är bruten och vi är mycket gladare nu och lyckliga just nu. Vårat förhållande kommer bli bättre nu, det kan vi båda se framför oss och vårat förhållande kommer bli mycket bättre och förlovningen kommer inte existera nå mer. När jag låg i sängen för några dagar sen så kunde jag se en återblick på hur vårat förhållande va för några år tillbaka och då va vi inte förlovade och vi var så lyckliga och längtar efter den tiden vi hade. Vet vart vi varandra vet vart vi har och litar stort på varandra och Det är huvudsaken och kärleken vi har för varandra. Förlovningen va bara en bonus thats it men inget mer för det vi har nu är ännu mer värdare än vad vi hade för några dagar sen och vet att vi kommer vara gladare som vi var när vi träffades och blev nykära!

ANNONS
Av fannyli bystedt - 17 november 2017 15:33

Har ingen aning om det va en sån dag idag!
Ni vet en sån dag när det spelar ingen roll vad man säger eller gör, så får man antingen någonting tillbaka så man inte direkt blir glad.
Imorse träffade på två arbetstagare och en coach som inte va trevlig. Sen fick träffa på den nya coachen idag, och ja vad ska jag säga? Fy fan
Jag brukar alltid accepterar nya människor ge dom en chans men jag håller med min killkompis som går på samma enheten som mig. Jag vill inte och tänker inte ge henne en chans, hon tog in för mycket mamma rollen på enheten och själva ja hur jag ska beskriva detta rätt på sätt va inte bra. Fick sjukt trevligt bemötande av en arbetskollega men ställde han åt väggen och han vad om ursäkt direkt. På mötet idag och vår lilla invigningsfest på nya enheten så spelar det ingen roll vad jag sade så hög folk munnen på mig eller kommenterade lite dumt onödigt över huvudet taget! Så ja vad ska jag säga om dagen?

Av fannyli bystedt - 14 november 2017 20:18

Dagar och veckor bara springer iväg, känns knappt man hinner med något eller får något gjort. Har massa idéer och planer här hemma men sakta men säkert börjar det växa fram, har små börjat här hem och snart är jag 100% nöjd klar men några små fixa tills allt är helt klart. Fram över så är mitt mål att ta en helg till säckenhandsbutiker samt IKEA kolla lite där för där kan man hitta massa smått och gott.
Ska även skaffa gardiner men har inte än bestämt om det ska bli svarta eller grå men ska ha som en avskärmning i soprummet jag hade innan, ska skaffa en stålvaljer och sen lite nya krukor och blommor och även så klart växter för det är så mysigt med stora växter. Sen snygga taklampor se när man klar!

Av fannyli bystedt - 5 november 2017 13:09

När turen är framme, och just på den exakta tidpunkten man verkligen behöver den som allra mest? Då finns det bara tre ord som kanske många kommer känna igen!
1. Tacksam
2. Lycklig
3. Oerhört glad

Att hitta massa bonuscheckar som är fortfarande giltiga då blir man överlycklig och tacksam och en så otroligt lättnad. Dessutom när det är också REA på vissa produkter blir bara en extra bonus på köpet och allt blir ju allt billigare!

Av fannyli bystedt - 5 november 2017 09:30

Äntligen kan jag känna en lycka!
Att älskar sitt hem och fått det så himla mysigt och fint plus lättare nu hålla rent sitt hem och vill ha det rent och fint för hemmet är fint och då är det lättare håll det rent och fint. Dessutom passar plädarna gardinerna mattorna kuddfodralen matchar så bra ihop, och så himla fint det svarta vita mot det gråa. Det är en sån stor lättnad här hemma nu att tolka det rent och fint, tanke på det är så himla fint här hemma och det underlättar så himla mycket och man blir gladare lyckligare.
Det enda som jag behöver införskaffa sen är svarta taklampor men vet knappt vad jag vill ha, sitter och kollar kikar på blocket på Facebook ja lite över allt men har inte riktigt kommit dit än vad jag vill ha för vill vara 100% säker på vad jag vill ha så få se då senare vad det blir för svarta taklampor sen men hittills så sjukt nöjd med vårt hem! Tänkte berätta dela med mig vart gardinerna plädar kuddarna mattor kommer ifrån:
Gardinerna - Jysk
Mörkgråa kuddarna - Rusta
Plädar - Rusta
Matta i köket Grå - Rusta
Ljusgrå kuddar - Jysk
Lamporna i fönsterna - Rusta
( Svart - Lampfot )
( Grå - Lampskärm )

Av fannyli bystedt - 29 oktober 2017 18:55

Tror inte många kanske vet att ha ett djur, spelar vad det är för något djur så är det mycket ansvar!
När det kommer till en liten dvärghamster bebis så är det otroligt mycket ansvar, kan bara lämna henne några timmar men sen måste vara hemma med henne ifall nåt skulle hända eller va. I fredag kväll när jag var hemma själv så skrev jag och Mattias med varandra via Messenger och vi kom fram till ett namn på vår Lill tjej gemensamt och hon kommer få heta Bella. Hon är så lik en nalle Björn om ni kollar på bilden längst upp mot vänster, det tycker jag och Mattias och det är sant för hon liknar en Nalle Björn. Hon kollar så sött mot oss när vi hälsar på henne smått i buren, nyss ikväll så gjorde hon ett stort framsteg och klev upp i våra händer och började små klättra lite och klättrar upp längtar på sidan av buren så vi hade våra händer som stöd ifall hon vill komma till oss. Jag hade henne i min famn hon klättra lite smått upp mot mig men sen släppte jag ner henne igen i buren sin, nu förtjänar Bella ta det lugnt och få vara ifred för nu har hon vart duktigt och förtjänar helt enkelt var ifred!
Helst ska hon vara ifred max 2 dygn men varje morgon när vi vaknar så kommer hon fram och kollar läget och ställer sig på sina putte små baktassarna så sött, typ säger hallå nu är jag vaken och tittar mot oss så sött och tro mig ni skulle dö om ni såg henne i verkligenheten. Jag har spelat in en video på henne som jag kommer lägga upp på min Facebook för vissa kommer bli så kär i vår Lill tjej här hemma och förstår vad vi pratar om att hon liknar en Nalle Björn. Men det tar tid lära känna sitt djur och den oss samt det är bebis som sover mycket, vänja sig med alla ljud här hemma och oss så därför får inte folk komma hem till oss den första veckan för vi tänker på Bellas skull så hoppas bilder och videos duger så länge tills man får komma hem till oss och träffa henne i verkligenheten!

Av fannyli bystedt - 27 oktober 2017 07:18

Igår morse när jag vaknade så fick jag en skit konstigt känsla. En känsla jag hade så svårt att beskriva med ord eller känslor, men jag gjorde precis som jag brukar göra när jag kliver upp på morgorn. Fixar kaffe små donar fixar här hemma, senare sen när klockan närmade sig 12:30 så va det nån som sa till mig att jag skulle gå till Farsta centrum, köpa en dvärghamster!

Det märkliga är att nån sa verkligen till mig att jag ska gå till Farsta centrum köpa en nya bebis en dvärghamster. När jag hade gått en bra bit från huset där man bor i så hade jag fortfarande känslan allt kvar, försökte bara ha i bakhuvudet att få se då om det finns någon nya dvärghamster bebisar på djurmargazinet för man vet aldrig. Jag kan säga att jag hade fel så fel för när jag sen bad personalen att jag ville kolla på honorna, och han visar mig sen alla honor i en och samma bur så tappade jag orden och tappade hakan. Intrycket av min tjej va så himla roligt men gulligt när vi två såg varandra för första gången igår? Den va helt otroligt ögonkontakt känsla allt och det är hon jag ska ha!
Sen går jag hem med henne och fixar buren och låter henne få komma ut när hon vill, men öppnar papperskartongen öppning så får hon gå ut när hon vill och gissa vem som tittar ut med lilla lilla huvudet och tittar på mig så sött hehe hehe jo hon. Hon lyssnar direkt på mig när jag pratar med henne, när jag gick hem med henne så pratade jag med henne och hade henne halvt underjackan så hon inte skulle frysa villet hon ändå inte skulle göra för så kallt är det inte men ändå. Hon är så jävla liten så ni anar inte och hon är nyfiken liten tjej men ändå inte, jätte fina färger och den färgen hon har är väldigt vanligt på en dvärghamster och hon är en Sibisrk Dvärghamster och alla våra dvärghamster vi har haft, har vart samma ras Sibirsk dvärghamster.
Hon är mörkare än vad bilden visar, och hon kommer bli ljusare ju äldre hon blir. Mattias blev faktiskt glad när jag nämnde att jag har en överraskning här hemma och första ögonblicket han skulle få se henne? Det va som att han ville bara ta upp henne i handen pussa henne för så söt och fin hon va och så jävla liten att man bli helt intill sig när man träffar henne och hon liknar som en nalle Björn och ljust blicken hon ger oss åå det gör så mycket. Jag visste att Mattiasskulle gilla henne och förstå mig varför jag fall för henne, och just henne skulle jag bara ha och just igår gick jag och köpte henne och detta hade jag inte planerat över huvud taget utan visste bara att den dagen kommer thats it!
Tänk att idag röker jag inte och alla pengar jag la cigg på köpte jag henne för, det är jag värd!
Jag vet att jag är värd henne och hon mig!
Kahvhar två namn jag inte kan bestämma mig över och det är Stella eller Bella så nu kallar jag henne tjejen, så få se vad Mattias och jag kommer fram till tillsammans vad hon kommer heta i all framtid men antingen Bella eller Stella och mer bilder kommer det bli men just nu dom två dygnen ska hon vara själv. Det är för att hon ska vänja sig med oss, vårt doft vårt hem och buren och allt dessutom är hon så liten riktig liten bebis jag skojar inte så det är klart att hon blir lätt rädd springer för hallå det är en liten bebis vi har här hemma!

Presentation


Hej!Välkommen till min blogg som handlar om livet om mina diagnoser och sjukdom ( Graves) en sklödkörtel sjudom både uppgångar och nergångar.Kommer även handla om mitt liv min vardag och annat smått och gott!

kalender

Kategorier

sökruta

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se