Senaste inläggen

Av fannyli bystedt - Söndag 29 april 13:11

Vad älskar ni mest att lägga pengar på? Mest ni verkligen älskar. Jag älskar hem inredning men mest ljushållare om det är kronor eller hjärtan men skulle inte handla alla jag ser men några av dom skulle nog gör det Ja. Så Ja mest inredning! Men har lärt mig under mitt största misstag sist! Så vill jag verkligen ha dom sakerna så betalar jag det direkt och tar ingen faktura utan direkt betalning till banken eller swish om det finns möjlighet till. Nu hittade lite smått och blandat så nu blir det ingen mer heminredning för många små prylar vill man inte ha, som man hade förra gången utan det här som jag har köpt nu räcker det är lagomt!

ANNONS
Av fannyli bystedt - Söndag 29 april 00:30

Klev upp som vanligt drack kaffe och tog det lugnt som är det bästa på morgonen. Vaknade vid 06:00 tiden kroppen vill upp men inte mitt huvud hehe hehe kan man säga. Den 26/4 tog man Levaxin för första gången tillsammans med Thacapzol och senare kom taxi så åkte jag och mitt boendestöd till psykiatri. Vid 13:00 kom mina taklampor spotlighten fixa lite med dom och det tog sin lilla tid men till slut så fick man till dom och nu lyser dom sjukt snyggt och fint så nöjd med köpet!
Så Sjukt nöjd!

ANNONS
Av fannyli bystedt - Lördag 21 april 19:26

Fick hem tv igår men tyvärr är den för liten 55 tum tv som jag vill ha så kommer skicka tillbaka den returnera den. Hittade istället en annan tv tänkte gå och kolla på den imorgon och hoppas den får plast i Lappland hyllan hoppas hoppas hoppas!

Idag vaknade vid 06:40 klev upp drack kaffe tog det lugnt njöt extra. Vart så otroligt härligt väder så varmt och skönt, slippa ha jacka på sig över huvud taget hade bara min svarta nya kofta från Cubus så himla underbart. Städat Bellas bur och köpte massa mat till henne och ett ytterligare nytt hus, köpte nya rosor och fyllde ut i vasen och krukan som står på malm byrån så fint det blev. Rosorna är från Coozie! Sen köpte så fina stora orkidéer på Ica i Farsta centrum kostade bara 129 kr, och mina två andra har haft länge är där ifrån kommer bli så stora riktigt stora och fina. Börjar växa ut nya orkidéer blad men tänkte göra ett nytt inlägg? Hur man kan sköta orkidéer på bästa sätt och få dom växa om hela tiden och håller länge. Nu kollar man på film efter ha promenerat mycket idag så snart mat kotletter potatis morötter i ugn tzatziki till mums mums det är så gott riktigt lyxmat som denna lördag då må man bäst sen toppen väder på det så önskar er en underbar dag!

Av fannyli bystedt - Onsdag 18 april 06:00

Som några vet så hade jag ett sjukt shopping beroende vilket va väldigt jobbigt sen i slutändan. Det gick så långt att man inte kunde betala alla räkningarna och till med gick ut över förhållandet och andra relationer med vänner familj till en vacker dag man insåg det. Mina erfarenheter? Min läxa misstag så kan jag komma med världens bästa tips och råd. Tekniskt sett (allinredning är en sak) den har egentligen ingen värde! Men det är sant och då syftar jag på plast blommor, ljushållare b.l.a m.m
Sen är det inte så att nån ska komma hem till dig se ditt "glamourösa" där hemma. Vet att man har lätt köpa på sig onödiga saker och det är upp till var en, mel innan du köper saken-sakerna? Gå gen och tänk riktigt noga om du verkligen vill ha den. Köper idag begagnade saker inredning och tänker på ett helt annat sätt idag efter mina misstag!

Efter min situation med Försäkringskassan har inte vart lätt, det ha vart svet och tårar. Stått med olika funderingar beslut hit och dit på saker man ska sälja för att få in pengar kunna betala några räkningar för att överleva några dagar vecka eller månad. Sålde min 65 tum tv för säljer jag den kan den rädda mitt skin, den hade ett värde och fick en bra summa pengar som kunde rädd något än inget så nej jag tänker inte uppleva detta nå mer och är nu riktigt envis hård mot hård nu när det kommer till skulder pengar saker och rent ut sagt har man levt ett helvete i 1 år tid för så lång tid har det tagit för att mina pengar jag har rätt till idag!


Nu när man sitter idag i soffan och allt har ordnat upp sig men själva klart sitter allt kvar som man har stått ut med, och sina misstag här i livet så får jag bara leva med det och har lärt mig en hel del av den långa perioden. För att jag sålde min tv som hade ett värde men va inte tvingade utan fattade själv beslut så köpt en ny tv 55 tum tv för jag är värd det. Tänkte lite snålt nu när man köpte den vilket har gjort- gör bra många gånger tänkt snålt!

Av fannyli bystedt - Onsdag 18 april 00:47

Nu tar man verkligen en dag i taget en timma i taget, efter beskedet om operationen. Tar Thacapzol 5 mg varje morgon och kväll och själv klart känner av en skillnad direkt. Behöver intyga mig själv att man inte ska skämmas eller tycka det är jobbigt sen när man har gjort en operation, inte vågar visa allt sen. Utan istället känna tänka att det är en lättnad slippa det jobbiga eländet, man går igenom har gått igenom en lång period. Vet att man kommer får övertyga sig själv och se från den ljusa sidan även om det kommer vara svårt, för man kanske går med olika känslor tankar men vet inom bords kommer må bättre både inre och utanpå vilket kommer kännas helt underbart. Men nu får jag inte glömma tänka på roliga saker att man har lite att se fram emot för snart kommer den nya soffan, sen massa andra små saker ha planerat. Behöver ibland något annat att tänka på och fick sug på att börja måla egna tavlor vilket man har tillbringat tid nu hela helgen även idag, och mycket pill jobb men ändå roligt om man ha tålamod som sagt. Själv klart kommer köpa fler tavlor måla och bli så personligt hemma när man skapar eget verk vilket är fint och snyggt mer personligt i sitt hem!

Av fannyli bystedt - Lördag 14 april 06:43

Tänkte visa er lägenheten nu!
Behöver bara fixa taklampor och en spegel till Hallen och sen så klart nya soffan!

Av fannyli bystedt - Torsdag 12 april 20:52

Känner mig helt slut i huvudet!
Känner knappt av mina känslor eller tankar, men det är inte så konstigt heller. Va på sjukhuset idag tog en taxi med mitt boendestöd om jag inte har nämnt det så har jag boendestöd och har haft det några månader tillbaka!


Hade på känna att jag kommer nog få operera mig vilket man hade rätt på just magkänslan också som visade sig idag att jag kommer behöva. För mitt bästa är det en operation och kommer ske efter sommaren, och blir kvar över natten. Fått några frågor hur det känns? Grejen är den att just nu vet jag inte, för mina hormoner allt annat runt kring sjukdomen påverkar en hel del. Mattias och flera nära och kära är informerade nu om operationen och sånt här tar tid och smälta för det är en stor grej med mycket känslor tankar funderingar kring allt detta. Det är lika jobbigt för mig och alla andra i min omgivning och det finns både nackdelar och fördelar!En annan sak om jag nu byter samtalsämne till en ännu känsliga ämne som jag kommer behöva dra upp som man har fått frågan några gånger. Skaffa barn???
I mitt tillstånd nu så får jag inte skaffa barn. Det är bara Google upp det (graves sköldkörtel sjukdomen ) skaffa barn så kommer man förstår varför jag och Mattias inte får skaffa barn just nu. Sen kommer det bli ännu mer undersökningar efter hela processen så hoppas visa förstår nu att det är inte kul behöva dra upp detta eller prata om detta över huvudet taget just nu och behöva dra upp det!

Av fannyli bystedt - Onsdag 11 april 02:53

Sitter här hemma med tårarna i famn och tycker detta är inte lätt känna tycker det man gör inom bords just nu. Kan inte kontrollera det just nu och vill bara att man ska förstå mig det jag känner, och det är ingen kul att känna mina känslor som man gör just nu. Detta är det värsta man får känna och uppleva, berättat mina känslor på bästa sätt det jag har uttryckt mig på och hoppas av hela mitt hjärta att man förstår mig av djupet och tar mina ord på allvar!

Att känna sig besviken sårad ledsen på samma gång? Går inte beskriva med ord. Det är ingen kul uppleva saker och ting, och behöva bli förbannad besviken och irriterad utan så klart man vill vara glad!

Hur ska nån veta om nån vill såra någon? När man aldrig får veta om man vill såra nån eller inte om man inte talar om det för någon. Antingen vill man såra någon eller inte men man behöver säga det tala om det för person någon gång!

Presentation


Hej!Välkommen till min blogg som handlar om livet om mina diagnoser och sjukdom ( Graves) en sklödkörtel sjudom både uppgångar och nergångar.Kommer även handla om mitt liv min vardag och annat smått och gott!

kalender

Kategorier

sökruta

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se