Senaste inläggen

Av fannyli bystedt - Lördag 1 juli 23:32

Vi åkte och hämtade köksgrupper vid 12:00 och va hemma 14:30 för vi åka omgångar!
När vi kom hem så drack vi kaffe sen gick vi och på oss tanke på vi var helt slut efter har sprungit i trappar fram och tillbaka och har räknat tidigt på morgonen :) när vi vaknade så ställde jag mig och fixade med disken medans min sambo fixade sen med bordet. Äntligen kan vi sitta vid ett köksbord käka :D vilket vi gjorde ikväll och invigde bordet käkade tacos vilket va så otroligt gott!
Jag är så himla nöjd och imorgon ska jag måla mina möbler svarta så allt passar så jag nu lite små projekt framför mig nu och jag önskar er en underbar lördag kväll för det ska vi ha!
Kram kram

ANNONS
Av fannyli bystedt - Lördag 1 juli 09:41

Jag måste berätta för er hur glad jag är idag!
Idag är det lördag den 1 juli och klockan är 09:34 börjar skriver detta inlägg :) vet att jag är väldigt dålig på att uppdatera via här men få helt enkelt bli bättre på det? Vad säger ni ;) Tänkte nu berätta något roligt för er istället :D och det är att idag ska jag och min sambo Mattias åka och hämta denna kökgrupp. Ha suttit mycket och ägnat min tid genom att leta något billigt snyggt köksgrupp tanke på vi har inget och till slut hittade jag ett, måste säga att jag hade tur nu och dessutom så nära där vi bor vilket är helt underbart. Ska visa er sen mer på hur det ser ut när vi har hämtat det!
Men så glad så himla glad just nu!

ANNONS
Av fannyli bystedt - Fredag 30 juni 00:27

Varför ska jag komma in till enheten över huvud taget för, jag har upplevt saker där inne som jag inte ska uppleva över taget. Ni vill inte helt enkelt att vi ska ha kul må bra där inne alltså helt seriöst.
Ni bryr er inte vad jag vissa andra känner tycker för fem öre och det gör mig så arg inom bords att jag kokar. Ni behandlar mig så orättvist. Jag har så mycket att säga rakt i era ansikten men vet inte vad jag ska börja, om jag ska vara helt ärlig och rak på sak. Jag vill börja på ett ställe där folk bryr sig och har ett enda intresse tid med sån som mig!

Tänker inte låta folk känns pengar på mig för ingenting ingen meningsfull och med tomma ord, annars får det vara. Mår redan dåligt och sen får må ytterligare dåligt på det och så ska det inte vara nu har jag fått nog rent ut sagt och mitt beslut mitt val!

Av fannyli bystedt - Söndag 25 juni 11:10

Från allt blev helt koll från att det blev knall ljust framöver min ögon, går inte att beskriva!
Ni ska bara veta hur glad jag är och mötet jag hade kunde inte bli bättre?jag är så himla tacksam och lättnad och kommer nu kunna andas bättre mår helt enkelt bättre. Har försökt spendera min tid fixa här hemma, slipa köpsbordrt sen ska måla om det!
I veckan ska jag och min sambo köpa nya stolar till bordet så det längtar jag efter?alltid roligt få längta till något och bli glad må bra. Hitta massa saker sen jag vill köpa till lägenheten men just nu behöver jag bli klar här hemma med det jag började med utfärda jobbet som jag har framför mig!

Av fannyli bystedt - Torsdag 1 juni 13:45

Att se visa saker framför sina egna ögon och höra  saker som ingen ska uppleva över huvudet taget,  är skrämmande. Jag som människa har så många rättigheter på min sida som jag kan ha nytta till framöver i framtiden. Att behandla mig med noll respekt och så känslosamt på detta sätt som en viss person gör, är så himla vidrigt. Bara för att en människa är annorlunda än alla andra, så har ingen då menar jag INGEN rätt behandlat mig annorlunda och på ett dåligt sätt. Alla har gränser och när dom är nodda då är dom nodda för mig,  personligen har den vart redan nodd för länge sen. Som vissa säger att jag är för snäll för att behöva ta skit åt alla håll men nu är leken redan över. Man ska lyssna på sitt inre och lyssna på sin vilja göra det som känns bättre för en, jag vill må bra slippa allt jag får av personen och ingen har rätt behandla illa bara för jag är annorlunda. När den dagen sker jag och min sambo flyttar så kommer jag bryta kontakten med personen för jag orkar ingen mer, att man inte har nån respekt mot människan mot mig och är så respektlös.  Hotar mig och jag vet inte vad? Är jag värd detta eller vadå!!! Det är så himla vidrigt beteende att jag klara mig utan allt detta för jag vet att jag kommer må bra!

Av fannyli bystedt - Lördag 22 april 10:15

Alltid så himla roligt varje gång när lägenheten blir så fint när man få bara idéer rullandes emot sig hela tiden, blir typ helt galen för så blir jag iallafall😉Behöver få ett ryck måla klart väggarna, spackla slipa måla väggarna vita och fina så få se när jag gör det. Och det ska bli jätte kul sen visa er hur resultatet blir sen när allt är klart och blivit så fint här hemma!Hittade fina påslakan som jag ska införskaffa mig, sen fina kuddfodral till sängen sen underlakan. Köpa en fuskpäls får och ha framför sängen kommer ha två styckna sen på varsin sida av sängen. Kristallkrona från Ikea ska hänga vid sovrummet😊vårat. En eller två kristallkronor som ska hänga ovanför tv och bakom soffan så det lägenheten lyser upp. Silver spegel ska införskaffa mig tänkt ha i hallen! Med andra ord så är det några grejer jag ska införskaffa och det ska bli så roligt sen att piffa upp lägenheten hemmet senare!❤

 

Av fannyli bystedt - Tisdag 28 mars 23:01

Fick denna fina väska av mamma!
Så snygg väska och perfekt storlek också!

Av fannyli bystedt - Tisdag 31 jan 16:20

Plädar/filat kan man aldrig ha för mycket för,
Och just stora filtar är det bästa jag vet. Nu ligger jag här i soffan med nya filten så förbannat himla mysig gosiga efter tog en promenad till Plantagen igen handlade vita konstgjorda ros i kruka fyra styckna sen en liten med en fin liten kruka till. Ska ju köra på vit grått och begie här hemma så då passar inte mina rosa rosor här hemma, men måste säga ärligt att jag vet ej vad jag hade för smak på heminredningen nu när jag tänker efter, men nu tycker jag inte den är dålig smak på heminredning allt jag har gjort här hemma målat fixade och donat så himla nöjd. Har man ett fint hem då mår man så himla bra och glad nu kan jag säga att nu mår jag så himla bra och kommer må ännu bättre när jag har bara små fixat det andra jag behöver göra men det tänkte jag skriva om i ett nytt inlägg!

Ha det så bra så länge uppdaterar senare!
Mer positiv än negativt!

Presentation

kalender

Kategorier

sökruta

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se