Senaste inläggen

Av fannyli bystedt - Onsdag 6 sept 22:38

Jag är helt personligen frustrerad på saker så tråkiga saker som uppstår. Här har jag suttit ägnat min tid planerat om festen 21 oktober i nästan flera veckors tid. Vet att jag behöver betala tillbaka viss summa till personer så klart vill man ha summan angående och då är det klart att planeringen spricker om festen om man vill ha sina pengar väldigt snabbt. Tänker inte lägga ut festen sen räkningar sen återbetalningen två summor det kommer inte på frågan utan jag får helt enkelt prioritera. Antingen festen eller betala tillbaka pengar thats it och Tänker inte bjuda längre vissa på festen om pengarna är viktigare än festen allt annat, vissa ska bara sabba och nu har jag tappat lusten ha fest över huvud taget!


Tänk er att ni vill ha en fest men en person vill ha sina pengar tillbaka thats it! Men då får man räkna med att personen kommer inte på festen utan få sina pengar men kommer inte på festen för den får ju sina pengar då ska skita i festen!
Ja nä nu har jag verkligen tappat lusten och finns en anledning för det också!

ANNONS
Av fannyli bystedt - Onsdag 6 sept 03:46

Går här hemma och det går inte ens en timma utan att jag tänker på dig saknar dig. Det är så tyst här hemma men det är ju lilla Nikki vi saknar. Igår inatt och på eftermiddag hörde jag nåt konstigt ljud från buren det lätt som det kom ifrån den. Jag kommer aldrig glömma alla mina små älsklingar mina små dvärghamstrar jag har haft, ni ska veta att ni är det bästa som har hänt mig. Än idag kan jag se alla minnen och bilder om er, och det får verkligen mig att le. Att få så mycket kärlek från djur det är helt otroligt men det är det bästa jag vet för djuren sviker aldrig än. Djuren känner av mer än vad en människa gör, dom känner av om du är ledsen arg eller om nån har dött så känner dom av det mer än vad man tror. För mig spelar ingen roll vad för djur, spelar ingen roll vad det är för djur för mig är ett djur ett djur.
Jag ska skriva ut alla bilder på mina små och rama in bilderna i fotoram kunna se dom varje dag, sända upp mina tankar till dom så dom het att jag tänker på dom. Just nu kan jag inte svara på om jag kommer skaffa nåt djur eller någon ny dvärghamster men faller jag för någon och den för mig nja då är det kört men en sak vet jag. Kommer gå efter magkänslan som jag gjorde med Nikki när jag köpte henne då när lilla Lea lömmade oss och allt blev så bra men själv klart vill jag har andra djur som katt eller hund men det få bli när vi flyttar och för då blir det helt annat nytt kapitel!

ANNONS
Av fannyli bystedt - Lördag 2 sept 09:15

Känslan när man förlorar en familjemedlem, är den värsta känslan som finns. När det kommer till ett djur så är det då mycket känslor som vill eller har kvar inom sig, värsta känslan jag vet va det jag upplevde igår. Hon vill var med mig och hon ville dö i min famn och inte ensam i buren när ingen ser. Nikki hon va så snäll hon har aldrig bitit mig eller så, ibland när hon var i min hand så knuffade hon med nosen "typ" Jag vill gå tillbaka till buren. Va hon ute med oss i soffan ett tag och när jag kollar om hon vill komma till mig, tillbaka till sin bur så klappar jag med händerna lägger dom ner och hon hoppade upp mina händer och lämnade tillbaka henne i sin favorit bur. Nikki va världens snällaste goaste, hade sin personliga personlighet och glömmer aldrig när jag köpte henne när hon va liten bebis så liten och söt och ångrade inte att jag köpte henne. Jag har förlorat min bästa kompis min söta lilla bebis, det är så tomt utan henne här hemma och ingen Nikki som kommer och vill hälsar på oss och ställer sig vid gallret. Ingen Nikki som gräver i sin mat eller springer i sitt hjul och ingen Nikki som alltid blir glad att se mig och det tar så hårt inom mig!
Jag saknar henne så mycket, måste ta en minut i taget en timma i taget. Just nu vill jag inte ha nåt djur för har just förlorats mitt favorit djur. Själva upplevelsen igår var det västra jag har vart med om, men och andra sidan va det fint av Nikki att hon ville va med mig när hon mådde dåligt och dog i min famn men ändå smärtsamt för mig.
Hatar se ett djur lida och vill bara det bästa för dom och jag hoppas Nikki inte har ont längre och ha det bra där hon är nu. Vi ska begrava henne där vår lilla pojke ligger vid vattnet här nere!

Av fannyli bystedt - Fredag 1 sept 18:59

Hann precis komma hem och se hur dåligt du mådde?jag fort slängde ner väskan på golvet. Plockade isär buren sen tog upp dig i min famn. Jag såg smärtan du visade mig hur ont du hade det! Jag satt i soffan med dig i min hand,jag satt samtidigt pratade med dig medans du du låg och kollade på mig. Hur du började krampa hade så ont.Grät klappade dig samtidigt när jag berätta hur du va när du va liten, hur snäll Dvärghamster du har vart kanske för snäll? jag satt och berättade hur underbar go gullig dvärghamster du är och så till dig att lämnat du oss så hoppas jag att du hälsar på oss.. Pratade med Mattias i telefon samtidigt jag hade dig i famn? klappade dig och blev så ledsen att se dig ha så ont och hatar se dig lida. Hade planera åka in med dig?? Sen insåg att du hade dödt min hand min famn! Jag vägrade ge henne till Mattias jag kunde inte inse att du hade redan lämnat oss
Du blev 2 år gammal men lämnade oss för alldeles för fort att det är fortfarande en chock!

[Bild]

[Bild]

Av fannyli bystedt - Fredag 1 sept 00:21

Jag vet inte om jag är ensam med det här om det finns fler som mig som älskar doftljus? Känslan få tända doftljus är det bästa som finns. Va ett väldigt bra tag sen jag hade doftljus här hemma, fattar fortfarande inte än idag varför jag inte åkt till Ikea handla doftljusen tanke på att jag bor så nära. Partylife ljusen är så ofattbart måste jag säga helt ärligt talat, har ni inte testat prövat dom så ett tips att testa dom för dom luktar så otroligt gott man finner inga ord. Älskar tända ljus varje dag vilket man inte gör men det är min högsta önskan tänds ljus varje dag för det är så fint avkopplande mysigt men helst doftljus att känna lukten av en otroligt doft av doftjusen alltså orden går inte att beskriva med ord så det får bli en roadtrip till IKEA handla lite doftljus så klart passa på handla lite andra fina saker när man redan är där, några krukor och ljusfat !

Av fannyli bystedt - Torsdag 31 aug 20:34

Imorgon blir det verkligen nya tag och andra tag!
Imorgon ska jag äntligen få träffa mitt boendestöd hemma hos mig klockan 9 kommer nog lära känna varandra, berätta vad jag behöver hjälp med och stöd. Efter hon har vart här så tänkte jag dra till enheten tanke på att jag har inte vart dör på några veckor bra många veckor men det är ju på grund av sköldkörteln. Det är bara en vecka kvar till att man ska till sjukhuset och det börjar ordna upp sig sakta em säkert!

Tänk mer positivt än negativt!
Kram & puss

Av fannyli bystedt - Tisdag 29 aug 11:42

Så underbart härligt få längta efter något man verkligen ser fram emot, äntligen få ställa mig fram för diskbänken och förbereda inför festen. Så tråkigt att folk ska gnälla för det minsta lilla så fort jag eller Mattias gör något förändring på något. Här är alla punkter jag har utgått efter än vad jag själv vill och tänk vad jag känner mig på grund av allt detta. Jag har mindre pengar än vad alla andra har och ändå ägnar min tid mina pengar på detta och då får jag tillbaka dessa punkter alltså jag känner ett och annat och vete fan om jag vill ha någon fest mer för nu har jag fått nog det är mer punkter men orkar inte dra upp dom för blir bara irreterad förbannad!

1. Flyttat fram festen, grund att vissa inte kunnat!

2. Gjort Tacos Pannacotta på grund av anledningar och är inte sociala pratat med mig och Mattias fast vi har ställt och gjort detta!

3. Fått sura minner för vi inte har haft Coca Cola några gånger utan påskmust eller saft!

4. Inte fått tack några gånger när vi har haft fester eller födelsedag firande!

5. Några vart så Osociala mot mig och Mattias pratar inte med oss!

6. Inte Fått gått ut på min egna balkong röka på grund av nån har astma! Fast man har ställt sig och gkrot saker för dessa personer !

7. En personen påpekar på mina smörgåstårtor!
Ha mer smörgåröra!

8. Vissa har skitit i vad jag har sagt och gjort tvärtemot det jag har sagt!

9. Blir sura för att jag inte vill ha barn på min fest nu, fast barn har fått varit med alla gånger vi har haft något!

10. Tycker att vi inte får eller ska dricka på min och Mattias fest för det finns barn och ska ta hänsyn. Vill jag dricka på min egna fest då ska jag få göra det, det är inte mitt ansvar om nån vill ta med sig sitt barn på en 30 år fest. Jag har ingen rätt att säga till folk att ni får inte dricka för att den här personen tycker så här för det är så fel tycker jag. Dessutom ska den här personen inte säga ett skit. Du har aldrig bjudit mig eller Mattias men vi bjuder dig, den här personen ska egentligen bara hålla käften vara glad att du blir buidem över huvudet taget!

Av fannyli bystedt - Torsdag 24 aug 22:03

Jag kan ibland känna hur det kryper i kroppen och känner hur jag vill bara gapa och skrika få släppa ut tårarna få mitt utbrott för att folk ska se hur dåligt jag mår och förstå. Jag får aldrig känna mig glad längre för min sjukdom trycker ner mig till grunden av botten. Jag känner mig så tjock och ful och känner mig aldrig snygg längre, hur jag än sminkar mig piffar upp mig eller klä mig så vill jag bara smeta ut allt smink och klä av mig och låta allt va. Energi har sugit ur mig och spelar ingen roll vad jag gör men en sak är jag glad för att jag står på mina benen och ändå försöker le och kämpa med detta för timma som går. Det Som är sjukt jobbigt är att jag har ingen kraft energi åka till enheten för att må bra, för det lilla minsta så blir jag helt slut och vill bara sova och är rädd att jag kommer få mina utbrott. Jag är så glad att jag äntligen fått tabletter för lite hjärta och plus som jag ska ta varje dag så tacksam och glad för alla läkare som försöker hjälpa mig för att jag ska må bra. Imotpgrn blir det att gå till Apoteletr hämta ut tabletterna. Tänk er att jag får känna så här varje dag och spelar ingen roll vad för tiden på dagen eller kvällen för det kan komma när som helst man anar Det!

Presentation


Hej!Välkommen till min blogg som handlar om livet om mina diagnoser och sjukdom ( Graves) en sklödkörtel sjudom både uppgångar och nergångar.Kommer även handla om mitt liv min vardag och annat smått och gott!

kalender

Kategorier

sökruta

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se