Senaste inläggen

Av fannyli bystedt - 22 oktober 2017 15:53

Soffan jag fick av mina föräldrar passade inte mig direkt! Det va inte jag, jag kunde bara inte se mig i den soffan vilket jag trodde. Så jag satt i flera dagar veckor letade efter en annan soffa, en soffa som passar mig att det här är typiskt Fanny som bor här med den här soffan med dom här blommorna tavlorna och så vidare. Tillslut hittade jag soffan som jag har väntat på och den fann jag på blocket för bara 2000 kr plus ett nytt IKEA bord. Jag frågade Mattias snällt om han hade lust hjälp mig, nån helg få hem soffan och det gjorde vi tillsammans en fredag kväll. Soffan är ca 2-3år gammal och knappt nedsutten dessutom är soffan från Mio så det förklara en hel del varför den är så skön soffa, jag lovar er att hade ni suttit i den hade ni aldrig velat klippa upp ur den för så skön är soffan. Jätte tjocka dynor! Och Mattias är så klart nöjd med soffan han blev bara chockad att den va så mjuk knappt nedsutten så Soffan vi köpte fanns i Farsta så vi hade nära och bra precis som med kökmöblerna fanns också i Farsta när där vi bor, men på fredag kväll märkte vi samma kväll när vi hade fått hem soffan, att den va väldigt stor så på lördag va det bara möblera om och ställa soffan mot väggen. Igår lördag den 21 oktober köpte jag Tv-hylla Lappland svartbrun för bara 300 kr från Shpock alldeles ny, annars kostar dom nästan 1.300 kr ny på IKEA tror jag är inte riktigt säker!
Tv-hyllan kommer stå där den står nu som på bilden, kommer dela upp rummet i två delar två olika rum, skit snyggt kommer detta bli. Jag har möblerat om alla mina saker heminredning, ja jag har gjort en del hel saker men andra ord och nu vet dom flesta varför jag inte vart så tillgänglig här via bloggen ooh varför inte folk få komma hem till oss än. Man får faktiskt acceptera att det tar sin tid att fixa dona och blir inte klart på 1 dag, jag orkar inte med dryga frågor om jag skulle bjuda hem folk och som bara fårgesätter för då får man räkna med att jag kommer få ett utbrott och då kommer jag personen ha ett stort problem sen kan jag säga. Jag är sjukt nöjd med vårat hem då menar allt jag har gjort, åter använder gamla saker möbler och så klart tog upp min svarta lampa gamla som hänger i hallen så fint!
Ska folk hem till oss så tycker jag personligen man ska vara stolt över mig, det jag har gjort över lag och hur jag tänker resonerat på med saker möbler lampor ja allt faktiskt och inte köpt nytt utan Begagnat åter använder det!

Ektorps Hörnsoffa va inte jag, ville ha den men sen senare trivdes jag inte i den och detaljer tänker jag inte gå in på för det är bara onödigt! Men här kommer lite smått bilder på hur allt ser ut nu här hemma hos oss i vardgasrummet hallen alltså i vårat nya hem som får ett nytt lyft som knappt ha kostat oss något :) Sålde ektorps hörnsoffan för 2000 kr köpte den den här soffan +ny Ikea bordet för bara 2000 kr sen en tv-hylla för 300 kr thats it!

ANNONS
Av fannyli bystedt - 22 oktober 2017 08:12

Jag är så stolt över mig själv!
Att jag tog detta initiativ börja måla om saker här hemma det jag har och kolla vad snyggt det blev!
Hängande ljuslykta fönstret va egentligen vit men efter har blivit solblekt, kolla hur fin fräsch den det ut och sen målade andra saker i vitt och så snyggt. Det går inte ens en dag och jag får nya idéer börjar målar, det pirrar i magen av lycka spänning med dom nya idéer jag får upp ååå det är så roligt. Vill så gärna visa er nu vårt hem men tyvärr kan jag inte visa er, allt är inte klart än det är massa små fix och sånt här tar tid. Allt jag har här hemma åter använder jag piffar upp det och det blir som nytt för mig, jag är nöjd över det jag har här hemma som jag har haft länge och då pratar jag om flera år tillbaka. Det enda jag vill införskaffa men begagnat det är taklampa antingen det svarta jag har haft här hemma, men behöver bara två taklampor. En i köket och en i vardahsrummet så antingen svart prisma lampa eller stora runda bollar svarta som är väldigt snygga och helst billiga och begagnat för jag vill bara åter använda saker möbler spegel lampor tavlor begagnat för släpper inte in nytt i mitt hem haha hahaha haha om ni förstår vad jag menar!

ANNONS
Av fannyli bystedt - 15 oktober 2017 22:01

Om vissa personer blir sura på mig nu, det beslut jag har fattat och inte förstår varför? Då kan jag be er tänka ett steg längre, eller bra många steg och tänka efter för jag kommer inte sitta och förklara för folk varför för sånt bör man själv veta egentligen. Så fort jag får mina pengar igen då kommer jag bara spara pengar, så mycket pengar så det bara växer och det knakar alltså!

Försöker återanvända det gamla man har kvar, byter ut saker till andra saker begagnade saker alltså. Kommet aldrig aldrig köpa nytt utan jag Fanny Bystedt kommer bara köpa begagnade för kommer spara så mycket pengar. Jag spara så mycket pengar nu tanke på att jag inte röker längre, jag spara så mycket energi min hälsa och andra små punkter. Jag är en vuxen människa och bestämmer hur jag vill se på saker och ting, och på vad jag vill lägga mina pengar energi på.

Av fannyli bystedt - 3 oktober 2017 01:03

Jag finner inga ord kust nu för jag fick inse en sak? En sån stor och så himla glad över denna sak. Det va tack vare min Kontaktpersonen som sa det nämnde för mig och jag hade absolut inte tänkt på detta. Hon nämnde att jag andas inte lika ansträngt som jag gjorde förut, när hon sa det till mig så borkade jag tänka efter,men vänta nu? När jag gick upp för trapporna i vårt trapphus så andades jag inte lila jibbigy ansträngt och tungt jovbigt med andningen. Samma sak trapporna under tunnel vid pendeltåget eller hos mamma alltså det börjar bli nya framsteg, och medicinen verkligen gör det den ska göra och det blir kött är för varje dag. Jag längtar varje gång jag ska ta medicin antingen på morgonen eller kvällen och åt sidan tänker man inte på dom små detaljerna som min Kontaktperson nämnde för mig men snacka om att jag är glad också himla skönt kunna gå i trappor kunna bära matkassar och slippa snart hemska andningen ansträngningen åå så himla glad med denna framsteg och vilken lättnad!

Av fannyli bystedt - 1 oktober 2017 01:56

Att komma hem efter ha tagit friskt luft en promenad förbi mamma sin och sen hem. Kommer innan inför dörren Verkar bli lämnad igen över nåt man har uttryckt sig på vad man känner inom bords och ärligt? Känns inte kul alls och hur ska jag tolka detta det jag ser när jag kommer hem och tror nu över det man få se? Om man inte förstår sin älskare varför den känner som den gör och uttrycker sig och istället blir lämnad utan några ord eller meddelande. Om två personer vill två olika saker, och att ena har blivit lite dåligt behandlad två dar så är det inte konstigt att den personen känner sig sårad och ledsen och besviken över en del allvarligt saker. Det är inte konstigt om två personer säger vad dom känner tycker tänker om varandra och det blir för mycket känslor på en och samma gång och båda blir sårade på ett och ett annat sätt. Jag själv vet att det är svårt nu att nå mig fram på det sättet man vill, och allt blir fel och spelar ingen roll vad man skriver till mig. Är det konstigt att jag känner att det inte går att reparera vårat förhållande för den andra vill vara med nån annan än mig några dagar fast jag går igenom nu en tufft fas. Är det konstigt att jag känner så om jag har inte fått spendera tid med den andra, när jag mår som jag mår. Är det konstigt att jag känner mig ledsen sårad när den andra säger tydligt vad den vill. Va med nån annan än mig på grund av några anledning, skulle inte ni bli ledsen om eran partner sa så till er så är det konstigt att jag känner som jag gör då!

Av fannyli bystedt - 30 september 2017 22:06

Jag ligger här hemma igen i min säng med tårarna i min hals fast det värker. Jag sov hemma hos mamma i natt över jag var så upprörd över några saker som upp stod igår kväll och natt.
Jag trodde en viss person ville vara med mig,
fast man visste om hela situationen om min sjukdom och medicin så fick jag uppleva så tråkiga upplevelser fredag kväll och natt. Att det slutade med att 02:40 klär jag på mig kläder packade ner saker och gick hem till mamma och sov där. Jag mådde så skit och kände ett och annat över hela situationen, alla Messenger meddelande jag och personen hade va jobbigt fast jag var också tomhet för det är för mycket. Idag på lördag på dan går jag hem till lägenheten va så upprörd att jag fick utbrottet jag kände i av igår. Jag skällde ut en viss person
till toner föt jag var så besviken efter det beteende jag fick och allt annat jag fick i fredag.
Samma idag i natt ska jag få stå ut med samma sak, helt ärligt talat så vet jag inte längre vad jag känner över allt. Det är en stor fet klump i magen som jag vill spy ut för den kväver mig och trycker på visa punkter, Jag trodde visa saker men hade fel och är så grovt ledsen sårad över hur man kan göra nåt sånt mot en människa som har allvarlig sjukdom sen hela situationen och knappt är med den sen i fredag och idag lördag och väljer andra saker istället alltså jag fattar inget. Fattar med inget av allt egentligen och är helt slut efter all hetsiga diskussion tjafs vad det nu mellan mig och den andra. Vill bara gråta nu till sömn så jag slipper tänka på detta för mår redan dåligt och få må dåligare!
Tog en bild när jag låg i mammas säng kollade på tv

Av fannyli bystedt - 30 september 2017 11:30

Jag vet att jag kanske gör misstag väldigt ofta eller till och ifrån, men snälla jag är en människa med känslor och gör misstag för att lära mig och bli bättre. Får jag aldrig göra misstag och få lära mig utav dom, nja då får jag ju aldrig chansen att bli bättre. Jag är så glad att idag tänker jag på ett helt annat sätt, ett sätt som kommer få mig att växa som människa och kanske bli rik. Jag kommer aldrig mer handla på nätet eller ta skulder som jag gjorde förut, utan vill helst handla saker begagnat och återanvända gamla saker. Det spelar ingen roll om det är en säng mattor gardiner Soffa lampor tavlor b.la m.m
För jag har nu en stor dröm som jag vill ha och vill kunna uppnå. Drömmar ska man ha och tänk om några år ska jag har ett sparkonto där det bara växer pengar, medans jag handlar saker begagnat billigt och tänker ett steg extra innan jag handlar fattar ett beslut. Ångrar dock lite att vi sålde våran stora soffa nu, nu när jag verkligen inte få till här hemma längre med färger allt och jag har gett upp nu och känner bara blä blä blä och förut va mitt hem fint innan jag slösade som jag gjorde förut i en period och ångrar det idag och redan där så har jag lärt mig. Jag är fortfarande ung och kommer pröva nya saker och testa mig fram mes saker och ting men kan säga redan nu att jag kommer inte köpa soffa bord stolar b.la m.m nytt utan BEGAGNAD för pengarna kommer gå till viktigare saker som kan uppstå eller är vikigtare.
Jag är så stolt över mig själv hur jag kan hantera saker och ting på ett sätt inte många skulle göra, fatta ett sånt beslut men jag anser att dessa punkter saker är vikigtare och prydnad saker, lampor, och annat smått gott inte är viktigt utan räkningar sånt är det. Jag som person är väldigt påhittig och är oerhört duktigt på massa små fix och idéer och en kundskap som jag ska använda hela tiden. När du fixar ditt egna hem så gör du det av hur du är som person din personligheter finns och är i ditt hem, vilket jag hade förut och där såg man att det dära är Fanny direkt såg man i mitt hem va mig typiskt Fanny som gillar blommor rosor och så vidare så man såg att här bor Fanny det såg man direkt men gör man inte det längre för det är inte jag som bor där. Inte mitt hem iallafall och så kan det också hända nån gång att man ser det man ska se. Nu kommer jag handla saker va det nu är så kommer jag handla det här hemma i butikerna,själv vet inte vad jag vill ha eller jo det vet jag och helt ärligt talat så passar inte jag i soffan som jag har där hemma för det är inte jag. Jag har alltid svarta kläder och passar inte i en beige naturfärgat soffa och sen allt annat det är inte jag det är inte mitt hem min personliga hem så nu är jag bara ärliga mot er vad jag känner. Som jag och Mattias sa att vi kommer inte köpa ny soffa nå mer utan det få bli från blocket härdan efter och det känns underbart att han tycker känner som jag men men nu ska jag ta en riktig funderar och det få ta sin tid hitta det jag söker och vill verkligen ha. Låta det gå några veckor månader kanske ett år på vad jag verkligen vill ha i mitt hem hur det ska se ut, hitta min personliga hem som är jag!

Av fannyli bystedt - 28 september 2017 22:52

Har så många känslor i kroppen som inte går att beskriva med dom exakta orden, vad det är för känslor jag går och bär på varje dag. Allt positiva jag hade förut har försvunnit totalt för har något som ligger och trycker långt inom mig. Jag har glömt bort totalt känslan hur det är att andas normalt och äta normalt, har något som blockerar i min hjärna för varje dag. När jag träffade läkaren så försvann allt jag hade inom mig, det blev en sån lättnad inom mig och hon var så proffsig för hon förklarade så tydligt klar med allt. Min läkare förbjöd mig röka på grund av Gravers vilket kändes en underlättande en sjukt bra förklaring anledning att inte få röka alls. Kommer nu ta tabletter som heter Thatapzol och ta 3 tabletter på morgon och 3 tabletter på kvällen, under tiden jag tar dom så kan det uppstå syntomer som att man kan få feber eller halsont. Då måste jag kontakta med läkare eller närmaste sjukhus vårdcentral och om 3 veckor så kommer jag få andra tabletter så håller tummarna hårt att det inte blir några syntomer några problem nu när jag tar Thatapzol. Men som min läkare sa till mig att nästa gång vi ses så mår jag mycket bättre, mina värden är för höga och dom har inte för ändrats något sen i Maj vilket är bra så både jag och läkaren va glad för. Så nu är min sköldkörtel under kontroll och nu ska jag bara ta lugnt inte anstränga mig eller så och hålla lite uppsikt om syntomer som kan uppstå nu när jag tar tabletterna så äntligen kan jag se det positiva igen!

Presentation


Hej!Välkommen till min blogg som handlar om livet om mina diagnoser och sjukdom ( Graves) en sklödkörtel sjudom både uppgångar och nergångar.Kommer även handla om mitt liv min vardag och annat smått och gott!

kalender

Kategorier

sökruta

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se